Новини туризму

Встановлено найкращий день для бронювання авіаквитків

Бронювання авіаквитків

Бронювання авіаквитків може стати прибутковим заняттям, якщо знати, коли саме це робити. Так, новий звіт Expedia Air Travel Hacks Report за 2024 рік вказує на найкращий день для таких операцій. Виявляється, що неділя – це день, коли авіаквитки можна отримати зі знижкою до 13%, порівняно з тими, які були б заброньовані в п’ятницю.

Якщо йдеться про міжнародні рейси, то оптимальний строк для бронювання становить приблизно 60 днів до вильоту, і це може призвести до економії в середньому близько 10%.

Зараз рекомендується бронювати внутрішні рейси принаймні за місяць до вильоту, щоб зекономити близько 24%. Ті, хто забронювали свій білет за 28 днів до вильоту, в середньому зекономили 24% порівняно з тими, хто відкладав це до останньої хвилини.

Як додаткова порада, рейси, які відправляються з 9:00 до 15:00, менше скасовуються. Статистика показує, що ймовірність скасування рейсів, що вирушають після 15:00, на 50% вища, ніж у більш ранні години.

Зараз додаткової економії можна досягти, обираючи правильний день для вильоту. Для міжнародних подорожей найбільш вигідним є четвер, коли можна зекономити до 16%, порівняно з неділею, яка вважається найдорожчим днем. А для внутрішніх рейсів субота видається найдешевшою альтернативою, дозволяючи зекономити 13% порівняно з неділею.

За останні два роки ціни на авіаквитки в середньому зросли на 31% по всьому світу. Традиційні авіакомпанії підвищили ціни на 40%, тоді як у бюджетних авіакомпаніях зростання склало всього шість відсотків. Найбільше збільшення середніх цін було зафіксовано в Північній Європі, Південній Європі, середземноморських регіонах і Азії, але в Мексиці ціни залишилися стабільними. Аргентина в Південній Америці протягом останніх двох років залишається лідером за найдорожчими авіаквитками.

Share
Tags: квитки літак подорож

Recent Posts

  • Новини туризму

В яких випадках можна отримати паспорт іноземця в Чехії

Паспорт іноземця в Чехії можна отримати в таких випадках: Особи, які мають дозвіл на постійне…

1 годину ago
  • Новини туризму

В Іспанії з першої лінії приберуть бари та готелі

В Іспанії з першої лінії приберуть бари та готелі. Так, іспанський уряд розробляє плани щодо…

7 години ago
  • Туризм в Україні

Кам’янець-Подільський: середньовічне чудо України

Кам'янець-Подільський, розташований на заході України у Хмельницькій області, є одним із найстаріших міст країни, відомий…

1 день ago
  • Маршрути і локації

Сінтра: подорож у португальську казку

Сінтра, розташована всього в кількох десятках кілометрів від Лісабона, є однією з найбільш чарівних і…

1 день ago
  • Відео туристів

Кіпр: відео туристів

Кіпр — це справжній рай для любителів сонця, історії та морських прогулянок. Цей острів у…

2 дні ago
  • Гастротури

Топ-3 найдорожчі страви світу

У світі гастрономії є страви, які вражають не тільки своїм смаком, але й астрономічною вартістю.…

2 дні ago